lchfblog.blogg.se

Här ger vi inspiration om hur man kan laga god lchf-mat utan att det ska ta för lång tid eller kosta för mycket. Det blir recept och bilder från ögonblick i vardagen.

Köttfärssås och "spaghetti" med vitkol

Publicerad 2015-05-02 21:39:00 i Middag,

Jag tycker faktiskt att vår variant med köttfärssås och riven vitkol är godare än orginalet med spaghetti. Det smakar bättre och har nästan samma konsistens.
 
 
Recept:
1/4 vitkolshuvud
1,5 l vatten
2 tsk örtsalt
 
Gör så här:
Riv vitkol och lägg dem i en kastrull med kokande vatten.
Tillsätt örtsaltet och låt koka i 20-30 min beroende på hur stort tuggmotstånd du vill ha.
Häll av vattnet
Servera med köttfärssås och njut!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela