lchfblog.blogg.se

Här ger vi inspiration om hur man kan laga god lchf-mat utan att det ska ta för lång tid eller kosta för mycket. Det blir recept och bilder från ögonblick i vardagen.

Lax med créme fraiche och ugnsbakade rotfrukter

Publicerad 2015-06-27 21:01:00 i Middag,

Lax är den godaste fisken tycker jag! 
Jag experimenterar ibland med olika tillbehör. 
Idag blev det ugnsbakade rotfrukter.
 
Ugnsbakade rotfrukter:
 
4 morötter
3 palsternackor
Charlottenlökar
Några matskedar olivolja
2 vitlöksklyftor
Ströbröd 
Salt
 
Skala och skär i stavar.
Doppa i olivolja med pressad vitlök och rulla i ströbröd blandat med salt.
Lägg på en plåt och baka i ugnen på 220 grader i ca 30 min.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela